Sew Clean

Sew Clean

Sew-Clean-gal-meddescale9Sew Clean je najučinkovitija alternativa za uklanjanje mokraćnog kamenca iz unutrašnjosti sustava za odvod crnih voda, premda je njegova formula osmišljena za čišćenje svih odvodnih sustava, od toaleta do spremnika za sve crne vode. Sew Clean također razgrađuje začepljenja koja uzrokuju prelijevanje vode iz toaleta i stvaraju neugodne mirise.

Miješa se sa vodom 1:5 do 1:8
Primjer: Na 1l SEW Clean tekućine dodaje se 5 do 8l vode

PROBLEM

Začepljenja i neprijatni mirisi su neugodna realnost u nautičkoj industriji. Prepoznali smo potrebu za učinkovitim čistačem sistema crnih voda i formulirali Sew Clean™. On je najbolje dokazani način uklanjanja mokraćnog kamenca u sistemima crnih voda. Formuliran da ciljno čisti mokraćni kamenac i odvodne cijevi od zahoda do spremnika, ova dokazana otopina može ukloniti začepljenja koja uzrokuju prelijevanje vodovoda i neugodne mirise. Sew Clean™, temeljen na dokazanoj formuli Barnacle Buster™, ide i korak dalje. Posebna je pozornost posvećena kako bi se osiguralo umanjenje pjene i bakterija pri ispiranju. Kao i svi TRAC proizvodi, Sew Clean™ je neotrovan, biološki razgradiv i siguran u primjeni na svim materijalima uobičajenim u sistemima crnih voda.

Zašto koristiti SEW CLEAN™?
SEW Clean™ je formuliran da pruži besprijekorne rezultate bez rastavljanja sistema.

• BEZ NEREDA:
prošli su dani rastavljanja zbog čišćenja. SEW Clean™ čisti učinkovito bez rastavljanja cijevi i sistema.

• NIJE SREDSTVO ZA TRETIRANJE:
SEW Clean™ je čistač sistema crnih voda, a ne sredstvo za tretiranje otpadnih voda. Trenutno se na tržištu ne nalazi ništa slično njemu.

• SIGURAN ZA OPREMU:
SEW Clean™ ne nagriza metale, plastiku, brtve i ostale materijale u sistemima crnih voda.

• OKOLIŠ NA PRVOM MJESTU:
Kao i svi TRAC proizvodi, SEW Clean™ je 100% biološki razgradiv, siguran i potpuno neotrovan.

• JEDNOSTAVNO UKLONJEN:
Kao i svi TRAC proizvodi SEW Clean™ se može otpustiti u more. SEW Clean™ se može upotrijebiti na dva načina: 1. Potapanje: Ispraznite spremnike, napunite cijeli sistem i dopustite otopini da odstoji. 2. Cirkulacija: Ispraznite spremnike, prespojite opremu za cirkuliranje i pustite otopinu u opticaj.