Dobrodošli na naši TRAC Ecological strani!

TRAC ECOLOGICAL ponuja celo paleto varnih, nestrupenih in biološko razgradljivih odstranjevalcev vodnega kamna, čistil, razmaščevalcev, ki so cenovno ugodni in 100% okolju prijazni. Podjetje LNC s ponosom objavlja, da smo za proizvode  TRAC ECOLOGICAL postali ekskluzivni  uvoznik in distributer za področje celega Jadrana. TRAC svoje prozvode naKopija od 02EU9730 tržišču ponuja že od leta 1981. V tem obdobju so si zagotovili zavidljiv ugled, tako na področju pomorstva, kakor tudi ostale industrije.
TRAC program čiščenja in vzdrževanja vaše opreme za vas pomeni stroškovno ugoden, preprost in učinkovit program preventivnega vzdrževanja vaše opreme.

 

  • Pregrevanje motorja?
  • Klima ne hladi dovolj?
  • Zamašene cevi?
  • Je barva vode spremenjena?
  • Neprijetne vonjave?

 

 

Rešitev – TRAC Ecological
Proizvodi zagotavljajo izjemne rezultate, pri tem pa so popolnoma nestrupeni, biološko razgradljivi ter niso nevarni uporabniku, opremi in okolju. Za razliko od naših tekmecev, TRAC proizvodi ne vsebujejo agresivnih kislin, ampak mešanico blage fosforne kisline. TRAC je z razvojem resnično inovativne formule spremenil lastnosti kisline tako, da je nastal izjemno blag in izjemno učinkovit odstranjevalec vodnega kamna . Le-ta prodre na še tako težko dostopna mesta in odstrani vodni kamen, ki se je nabiral leta ter sistem vzpostavi v prvotno stanje.

flushing units