”Za one, koji rade na vodi”.
Početkom 2011 godine postali smo zastupnici tvrtke ZODIAC MILPRO INTERNATIONAL, koja je najveći svetski proizvođač vojnih i profesionalnih čamca te vrste.
Nudimo prodaju, savjetovanje kod izgradnje čamca za posebne potrebe, servis, školovanje za upotrebe i održavanje čamca. Pored čamca, savjetujemo Vam za dodatnu opremu, koja je potrebna za rad na moru.
Zajedno sa Vama, postiči najbolje, kod izgradnje čamca za Vašu potrebu rada na vodi.

Na kratko o Zodiac MILPRO™

Ime Zodiac je povezano s inovacijama od 1899,te je evoluirao i postao najugledniji proizvođač gumenjaka i radnih proizvoda vezanih za more.Tvrtka je poznata po izradnji vojnih plovila i specijalnih plovila, sada razvija i proizvodi preko 60 različitih gumenjaka poput krutih gumenjaka i aluminijskih brodova koji su pogodni za svaku misiju neovisno o svim uvjetima na moru.

1990  je Zodiac Milpro brand osnovan s vrlo profesionalnim timom usredotočen ka vojnim i profesionalnim sektorima s pet namjenskih proizvodnih pogona u Kanadi, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, SAD-a i Australiji. Svi su pokriveni  ISO 9001 odobrenjem, te su podržani s iskusnim marketinškim, prodajnim,istraživačkim timovima usmjerenih ka zajedničkom cilju zadovoljavanja potreba najzahtjevnijih kupaca.

2013 Zodiac Milpro preuzima Oaktree te snažno kreće u konkurentnu utrku s svježim kapitalom na tržište krutih gumenjaka i vojne opreme. Ovaj novi početak rezultirao je novim logotipom i imiđem Zodiac Milpro koji ja sada potpuno posvećen odgovoriti na najzahtjevnije potrebe profesionalnih korisnicima. Novi korporativni identitet znači da Zodiac i Avon proizvodi koji su nadaleko poznati a posebno u oružanim snagama Velike Britanije te nastupaju s novim Zodiac Milpro asortimanom.

South Wales baza Avon gumenjaka sada djeluje kao Zodiac Milpro UK te nastavlja proizvodnju asortimana za vojne i profesionalne potrebe te pruža cijeli spektar uslužnih djelatnosti kako bi zadovoljio svojim kupcima pod znakom Milpro.

Zodiac Milpro preko svoje podružnice u Vancuveru proizvodi krute gumenjake te se opravdano smatra naboljim na svijetu, Zodiac Hurricane™ kruti gumeni čamci  namijenjeni za specifične misije traže izradu najveće pouzdanosti, znanja te specifičnosti potrebnih  za vojne i profesinalne misije. Zodiac Hurricane™ je razvijen i jedinstven za potrebe naših vojnih i profesionalnih kupaca.

Danas Zodiac Milpro ima više od 20 000 plovila u svakodnevnoj uporabi od strane više od 80 vojnih snaga diljem svijeta.Tvrtka je umrežena s školovanim stručnjacima  i uslužnim centrima koji su prisutni  u većini dijelova svijeta kako bi dali pomoć i podršku tvrtkama i kupcima.

Danas Zodiac Milpro nudi plovila, koja odgovaraju najzahtjevnijim vojnim i pomorskim aplikacijama te Zodiac Milpro brodovi izgrađeni su tako da osiguravaju najviše standarde izvedbe,rukovanja te udobnosti kroz napredni dizajn trupa kako bi zadovoljio specijaliziranom tehnologijom potrebe svojih kupaca.

OPIS PROIZVODA MILPRO

Inflatables


Radni čamci
(Work Boats): od 4,10m do 7,00m, su dizjnirani za prenos teških tereta te su još ujedno i sklopivi
. WB model ima standardni oblik trupa
. HD model ima FUTURA oblik trupa

Čamci za vanredno stanje (ERB): od 3,20m do 4,10m, ova serija je bazirana na brzoj inflaciji sustava (bazirano na standardu ronilačkih cilindara), pružajući brzu implementaciju u timovima za spašavanje. Čamci se mogu sklopiti u roll s aluminijskim podnicama.

Multifunkcionalni čamci: Mark -2(MK-2 GR), Mark-2Compact (MK-2CGR) i Mark-3 (MK-3GR) su ponos Zodiac Milpro reputacije, koji su razvijeni, da budu jednostavni, snažni i pouzdani.

Vojni čamci: svakodnevno ih koristi večina vojnih te specijalnih snaga, FUTURA comando brodovi su razvijeni kako bi odgovorili visoke zahtjeve vojnih operacija. Oni imaju FUTURA oblik trupa i mogu biti opremljeni s roll up opcijom ili krutim podnicama (FC-470 EVOL7 također može biti opremljen s HE podnicama). Ovi su brodovi namijenjeni za specijalne namjene za zračni desant, skok iz helihoptera te podvodne operacije.

Sea Rib™

Sea Riders™: Sea Riders su se u početku prodavali pod markom Avon. Oni su dizajnirani s balastom morske vode, povečavajući njihovu sposobnost manevriranja i performansi. SR-5.4 i SR-6.3 su također dostupni i s brodskim motorom (IO) i jet motorom (DJ), ali ne prihvačaju sistem s balastom morske vode.

Sea Rib™ Marine and Navy (SRMN): su čamci svjetski priznati kao izvorni gumenjak: tvrd, jednostavan i funkcionalan. Mogu biti opremljeni Durarib™ sistemom (pjena punjenje).

Sea Rib Responders™ (SRR): je posljednja evolucija Milpro klasičnih gumanjaka dužine od 4,20m do 8,70m, oni su opremljeni integriranim spremnikom za gorivo te su oremljeni kabelskim stazama (upravljanje, gorivo, elektrika). Mnogi od njih imaju mogučnost razmještaja ormara te samopražnjenja palube i veliki izbor konfiguracija rasporeda na palubi.

Sea Rib Aluminium (SRA): SRA čamci su prizvedeni s aluminijskim trupom i palubom. Sami crpe more s palube, integrirani spremnik za gorivo i kabelske staze. Značajka (SRA) je D -trup, prenapuhani tubovi, te vratašcima za ronioca čime se omogučuje braza adaptacija i modularni rad s istim. .

Zodiac Hurricane ®
Zodiac Hurricane gumenjaki se smatraju najboljim plovilom ikad izgrađenim na svijetu.Proizvode se u rasponu od 6,30 m do 11,00 m plovla su po mjeri te imaju specifičan raspored. Oblik trupa ”MACH II” pruža veliku brzinu i okretnost i smanjuje potrošnju goriva.Trup može biti izgrađen od stakloplastike, aluminija ili ugljičnih vlakana .


Photo_Marie_Babey