Za tiste, ki delajo na Vodi

V letu 2011 je pričelo naše sodelovanje s podjetjem ZODIAC MILPRO INTERNATIONAL. Danes zastopamo proizvode Zodiac MILPRO na področju Slovenije, Hrvaške in Črne Gore. Podjetje Zodiac Milpro International je vodilno podjetje v svetu na področju vojaških in profesionalnih napihljivih čolnih ter napihljivih čolnih z trdim dnom.

Kjerkoli se pojavi potreba po delavnem čolnu, smo mi pravi naslov, da Vam sestavimo čoln,  pa naj bo uporabnik vojska, specialne enote, policija, kapitanija, obalna straža, gasilska enota, potapljači, reševalci ali pa ladjedelnice. V programu, kjer delimo čolne na napihljive čolne, napihljive čolne z trdim dnom ter Hurricane napihljive čolne z trdim dnom, vedno najdemo pravi čoln ”Za tiste, ki delajo na vodi”.

Na kratko o podjetju Zodiac MILPRO™

ZODIAC je ime, ki je že od davnega leta 1899 povezano z inovacijami in do danes se je razvilo v najbolj znano in cenjeno ime na svetu za izdelavo t.i. RIB čolnov in ostalih napihljijvih proizvodov v navtičnem svetu. ZODIAC MILPRO™ je v današnjih časih referenca za profesionalna plovila, katera odgovarjajo najvišjim standardom. Tako smo do danes razvili že več kot 60 različnih modelov čolnovz napihljivimi tubami in zložljivim ali trdnim dnom (stekloplastika, aluminij), kateri so sposobni spopasti se z morjem tudi v najzahtevneših razmerah in ravno tako primerni za vrste namenov.

Danes je v uporabi po celem svetu več kot 20.000 ZODIAC Photo_Marie_BabeyMILPRO™ čolnov v več kot 80 različnih vojaških enotah. Servisno/prodajna mreža ZODIAC MILPRO™, katera je razširjena po celem svetu, je sestavljena iz usposobljenih profesionalcev, kateri vam v vsakem slučaju lahko uspešno nudijo pomoč pri nakupu, servisiranju ali reševanju težav. ZODIAC MILPRO™ ponuja plovila lastnosti, ki izpolnjujejo najvišje zahteve po varnosti v najzahtevnejših pogojih na morju. Organiziramo lahko prikazovanje sposobnosti, testiranja in šolanja za uporabo naših plovil ter tudi uporabljenih tehnologij, da boste lažje razumeli zakaj smo najboljši in kako se lahko najbolje izkoristi naše plovilo. ZODIAC MILPRO™ se vsem svojim kupcem in uporabnikom zahvaljuje za zaupanje v naše proizvode.